zondag 21 november 2010

bezetting

't Is weer ff geleden, maar hier ben ik nog eens. De bezetter heeft ondertussen al wel eventjes gedaan, alles is nu volop aan het drogen, en het gelijkvloers is klaargemaakt voor de PUR die nu woensdag komt.
Gas is al aangesloten en water ook, normaal de elektriciteit ook, maar we waren vergeten de module te voorzien, dus die kon nog niet aangesloten worden. Beetje stom maar ja, kan gebeuren he.

De kinderkamer op de eerste verdieping zal ook sneller afgemaakt moeten worden dan verwacht ;-) Jaja, we zijn ondertussen 15 weekjes zwanger, en in mei 2011 wordt onze 1ste spruit verwacht. Hopelijk kunnen we dus echt wel in maart verhuizen zodat we 't al wat gewend zijn daar tegen mei.


zolder

technische ruimte op zolder

de hal boven

zolder

2de slaapkamer

heeeeeel veel kabels, gasmeter en watermeter

living/eetkamer


kabel in de bureau...wordt nog mooi weggewerkt ;)

de berging wasmachine/droogkast komen daar


keuken

2 opmerkingen:

Christel zei

Wauw Lien, dat wordt al heel wat! Hoop inderdaad dat alles volgens planning blijft gaan voor jullie! Zou toch wel lekker zijn als je er vast een poosje woont voordat de baby komt! Succes!

Groetjes Christel

Veerle zei

Wat hebben jullie veel vensters zeg! Heerlijk veel licht! Je moet hier nog maar eens langskomen met Kathleentje hé, nu het bij ons al enigszinds bewoonbaar is :-) Zal de logeerkamer op orde zetten :-))

groetjes en succes met alles

Een reactie posten